In anul 2010, intr-un garaj vechi, am gasit o motocicleta Carpati din 1963. Era motocicleta strabunicului. Am pornit imediat in cautarea unui vopsitor bun pentru a o reconditiona dar dupa nenumarate incercari am renuntat si am inceput pe cont propriu primul proiect de reconditionare. Dupa ce am incercat nenumarate solutii, de la Decanol la solutii utilizate in industia aero-nautica, de la smirghel la perie de sarma, parea ca nimic nu functioneaza. Cand eram pe punctul de a renunta am decis sa fac o ultima incercare si anume sa o sablez.

Dupa zile de cautari in zadar, in care am descoperit ca majoritatea centrelor de sablare din Bucuresti au fost inchise, a aparut ideea Sablez.ro. Dupa o luna a aparut primul atelier si pana in acest moment am rezolvat peste 3000 de astfel de intamplari. Gama larga de tehnologii folosite: sablare cu nisip, alice sau gheata carbonica, vopsire airless, lichid sau electrostatic, cromare, nichelare, cuprare, zincare, sudura, strungarie, confectii metalice, transport, dar inainte de toate pasiunea noastra, recomanda Sablez.ro ca fiind lider pe aceasta piata.

Radu, Angi, Dinu si Lucia, echipa Sablez.ro, sunt cei care prin experianta, indemanare si pasiune, vin in intampinarea celor mai inedite proiecte, cu rezultate uimitoare.

Suna
Mesaj
Top